v/ Mikkel Bruun

Tlf. 22 77 23 45

Da jeg for fire år siden startede hos Mikkel, havde jeg i min vildeste fantasi ikke troet, at jeg ville nå dertil, hvor jeg er i dag. Rejsen er langt fra slut – jeg føler hele tiden, at der er ting jeg kan arbejde med, men jeg har uden tvivl opnået en større selvforståelse og selverkendelse og har lært at forstå, at størstedelen af følelser og tanker kommer et eller andet sted fra.

Jeg startede i terapi, fordi jeg havde en del vrede og reagerede meget frembrusende og aggressivt. Efter jeg blev far, kunne jeg godt se, at det var fuldstændig uacceptabelt og uhensigtsmæssigt. Mikkel hjalp mig hurtigt til at forstå, at det kom er sted fra, formentligt forskellige steder i mit liv. Så vi startede med at kigge tilbage, hvilket var svært, fordi jeg altid har kunne klare det hele ved enten at være fjollet, glad, sur eller aggressiv. Men vi fandt langsomt frem til, at en opvækst med en far der var politisk flygtning, en mor med et alkoholmisbrug og psykisk sygdom, min fars tidlige død, m.m til tider har givet en turbulent opvækst, ungdom og til stadighed kommer til udtryk.

Så i samarbejde med Mikkel forstod jeg, hvordan ting fra fortiden kommer til udtryk gennem hele livet, både de gode ting og de dårlige ting, og han viste mig mønstrene og hvordan, jeg langsomt kunne ændre dem gennem selvforståelse og selverkendelse.

Jeg synes, det har været svært, til tider meget svært, men Mikkel hjalp mig hele tiden på vej uden på nogen måde at ligge ordene i munden – tværtimod. Han fik mig selv til se problemet, tanken, følelsen og hvor den kunne komme fra, og derved kan vi snakke om det og arbejde med det, både under terapi men også efterfølgende.

Jeg går forsat hos Mikkel ca. hver anden uge, fordi jeg hele tiden føler jeg kan udvikle mig. På det seneste har vi arbejdet en del med mit firma, og de seneste måneder har der været en rivende udvikling for firmaet. Jeg har fyret folk, ansat nye, omstruktureret, så jeg har fået mere overskud til at udføre andre opgaver.

De seneste år har jeg anbefalet rigtig mange at begynde til psykoterapi, fordi mange mennesker har ting de tænker på eller har ondt inden i.

Jeg er taknemmelig over, at Mikkel havde en approach, som appellerede lige præcis til mig. Det har uden tvivl ændret mit liv. Jeg er blevet gladere, har accepteret og tilgivet, forstår mig selv og mine følelser bedre, og så er jeg blevet en bedre far.

Thomas
snedkermester & far

Mikkel har været min fortrolige terapeut, sparringspartner og støtte igennem flere år. Jeg knyttede hurtigt et professionelt og tæt bånd til Mikkel.

Jeg synes, at det kan være svært at åbne op og sætte ord på mine følelser, mange tanker og den forvirring, der til tider rumsterer i mit sind og i min krop. Men Mikkel skaber et fortroligt og tillidsfuldt rum, som jeg kan være i samtidig med, at jeg mærker mig selv. Dette giver mig ro og plads til, at jeg løbende kan få styr på, hvad der nager mig, får forståelse for min situation, indsigt i mig selv og får frigjort dét, der rumsterer, samt får klarlagt min udviklingsretning, og hvordan jeg (for)bliver den bedste version af mig selv.

Det er en stor hjælp for mig, at jeg har fået værktøjer, som jeg konkret kan arbejde videre med i min hverdag. Det giver mig mod, styrke og fastholdelse, at jeg løbende har kunnet række ud til Mikkel for at få støtte i min udviklingsproces, når jeg ad hoc har haft brug for det.

Noget af det, jeg også værdsætter, er, at Mikkel har gode vinkler på min situation, og han er god til at udfordre og berige mig med hans input, analyser og perspektiveringer. Denne skarpsindighed holder jeg meget af, og jeg tænker tit på hans kommentarer og ord, som har fæstnet sig hos mig, fordi dette netop holder mig fast i dét, jeg ønsker at udvikle og lære i en ellers travl hverdag. 

Jeg har igennem årene prøvet kræfter med en hel del – bl.a. skilsmisser, dødsfald, nye familiekonstellationer, jobudfordringer mv. – og der er mange gode grunde til, at jeg vender tilbage til Mikkel som min terapeut, selvom jeg har benyttet mig af andre psykologer, familierådgivere mv.  Jeg kan varmt anbefale Mikkel og alt dét, han giver i det personlige og professionelle terapiforløb, som man er to om at skabe.

Christiane
sælger

Mikkel er bestemt en terapeut jeg kan anbefale. Han er ærlig og med lige dele empati og forståelse – men han er også konsekvent. Han har livskundskab og en medfødt og klar fornemmelse for, hvor man befinder sig. Der er ingen tvivl om, at han bruger sin egen erfaring i livets facetter.

Han arbejder med menneskets sårbarhed og møder en, der hvor man er. Mikkel er god til at stille de rette spørgsmål og så er han lyttende og observerede. Jeg oplever, at han læser mig som menneske, analyserer, spørger og vejleder.
Jeg har min varmeste og dybeste respekt for Mikkel i vores terapeutiske arbejde, og kan kun anbefale at kontakte ham, når livet kan blive tungt og svært.

Lene B.
Pensionist

Jeg er en kvinde på 26 år, som nu i 6 måneder har haft et forløb hos Mikkel med kombineret psykoterapi og kranio-sakral terapi.
Da jeg først besøgte ham havde jeg det rigtig skidt. Jeg havde spændingshovedpine, slemme mareridt, var ængstelig og nedslidt med begyndende depression.

Jeg havde ingen erfaring med hverken kranio-sakral terapi eller psykoterapi, men var fra start utroligt tryg ved Mikkels behagelige væsen og hans kunnen. Han er fordomsfri og mild og formår at stille spørgsmål, som printer sig ind i min bevidsthed således, at jeg arbejder videre med mig selv og mine tankemønstre udenfor sessionerne.

Desuden vågner jeg nu op helt anderledes veludhvilet end jeg længe har gjort, og er langt mindre ængstelig over, hvad livet måtte bringe mig. Dét at jeg har fået overskuddet igen, og begynder at finde modet og glæden ved at være mit autentiske selv, kan jeg ikke takke Mikkel nok for!

Mariann
studerende