Mikkel Bruun psykoterapeut

Jeg er uddannet psykoterapeut fra Psykoterapeutisk Uddannelses Center. Sideløbende med mit virke med psykoterapi i København V. arbejder jeg som special- og socialpædagog. Jeg er også uddannet fysiurgisk massør, som jeg tidligere har været selvstændig erhvervsdrivende med.

Hele mit voksenliv har jeg arbejdet med mennesker i alle aldre og i forskellige livssituationer. Jeg har arbejdet med kriser, sorger, glæder og udfordringer, såvel som jeg selv har gået i psykoterapi – bl.a. som led i min uddannelse. Jeg har erfaring fra voksenpsykiatrien, misbrugsbehandling, børn med udfordringer og særlige behov, og kropsbehandlinger fra mit selvstændige virke som massør.

I sommeren 2019 påbegyndte jeg kurser i kraniosakralterapi, fordi jeg  selv har erfaret på baggrund af mange kraniosakral behandlingsforløb  at kroppen rummer meget hukommelse, som aldrig er blevet italesat. Derved kan det være meget svært at få sat ord på denne hukommelse eller få det formuleret til hele sætninger. Et nervesystem, som er i balance og ro, har lettere ved at blive arbejde med gennem terapeutisk med Det skaber gode forudsætninger for at skabe ønskede forandringer og forbedringer.